GJØR DEG KLAR FOR EVENTYR MED
12 FANTASTISKE POCKET EDITION – VERDENER

Zombielandsbyer og fantastiske landskap – her er ingenting overlatt til tilfeldighetene …

Så, du har bestemt deg for å starte et nytt og bedre liv på din mobile Minecraft-reise? Og du er på utkikk etter noe nytt og spennende? Da har du kommet til riktig sted! Vi har forsket på saken, og på de neste par sidene vil du finne resultatene vi har kommet fram til: Tolv spennende verdenener, hvor du ikke trenger å lete lenge for å oppleve noe nytt og interessant. Vi har oppdaget enorme landsbyer og endeløse templer, men har også funnet en stilig, liten snarvei til The End. Hvorfor ikke prøve en av disse?

1. En verden skapt for
…LANDSBYER

Kast ikke bort tiden din med å lete etter en landsby – i denne verdenen vil du våkne opp midt i en! Her er det mange bygninger og gårder å utforske, samt en smed som har mange skattekister du kan stjele fra.

SEED-NAVN: JOHNNY APPLESEED

2. En verden skapt for
…ENKEL OVERLEVELSE

Dette kan i utgangspunktet virke som enda en normal landsby, men graver du litt dypere, spesielt rundt brønnen i området, vil du oppdage en enormt velutstyr grotte. Perfekt for de som vil overleve, men kanskje trenger litt starthjelp.

SEED-NAVN: SYLPH

3. En verden skap for
…SKIKKELIG GRAVING

Av og til er det lett å glemme at Minecraft egentlig er spill som handler om å knuse jord og steiner med spade og hakke. Dette er derfor en verden som minner deg på det, med enorme klipper, lava og digre områder under bakken. Det er nok av ressurser å oppdage, deriblant mange lekre diamanter!

SEED-NAVN: 98450566

4. En verden skapt for
…Å SLOSS MOT SKJELETTER

Minecraft handler kanskje om kreativitet og fantasi, men av og til kan det hende man bare vil ha litt simpel, hjernedød action. Denne verdenen kan tilby dette, med en grotte som, om natten, vil oversvømmes av skjeletter!

SEED-NAVN: -405670709

5. En verden skapt for
…Å VÆRE FORLIST

Hvem som helst kan overleve i en diger, levende spillverden, men hva med å overleve på en øde øy? Denne verdenen lar deg leke skipsforlis på en øy som, til tross for størrelsen, har masse dyr, ressurser og til og med en grotte du kan utforske.

SEED-NAVN: 24517192

6. En verden skapt for
…FARE

Denne verdenen vil bringe deg til live i skjæringspunktet mellom en rekke forskjellige spillområder. Utforsk som du selv vil, men let gjerne i nærheten av brønnen i landsbyen. Under denne skjuler det seg nemlig en fæl festning, fylt av monstre, kister og en portal til The End.

SEED-NAVN: LEGEND OF LUUC

7. En verden skapt for
…TEMPLER

Liker du å utforske gjengrodde jungelbygg? Hvorfor ikke kaste deg ut i denne verdenen, da? Her får du nemlig to templer for prisen av ett! Det ene befinner seg på land, mens det andre venter like bortenfor, ute på havet. Begge har masse skatter og feller.

SEED-NAVN: -2109943162

8. En verden skapt for
…SOPP

Alle elsker sopper, ikke sant? Hva med en landsby full av de? Du må lete litt før du finner den, men som belønning får du utforske en by som har smeltet sammen med en øy lagd av sopper og
mooshroom-er overalt – bare se etter de enorm, røde hattene.

SEED-NAVN: 1754

9. En verden skapt for
…HEKSER

Liker du farer? Hvorfor ikke prøve deg på en verden som garantert lar deg finne en heksehytte i så fall? Du våkner opp like ved en landsby, men går du gjennom sumpen til venstre (vekk fra fjellområdet), vil du snart snuble over en gammel, skummel kjerrig. Lykke til!

SEED-NAVN: 77301621

10. En verden skapt for
…ZOMBIE-BYER

Joda, dette kan ligne på en vanlig landsby på avstand (gå til venstre når du kommer til live og let etter en savanne), men vel framme vil du oppdage at gatene er øde og forlatte. Hvorfor? Fordi alle beboerne er zombier, fanget i husene sine. HJELP!

SEED-NAVN: -2051699104

11. En verden skapt for
…EN RAR LANDSBY

Disse fem numrene ser kanskje ikke ut som noe akkurat nå, men bruk de når du skal generere en ny verden, og du vil oppdage en landsby litt utenom det vanlige. Den er nemlig bygd på siden av et fjell, med alt det merkelige som følger med. Et kult sted å starte med andre ord.

SEED-NAVN: 50975

12. En verden skapt for
…HØYDER

Denne verdenen gir deg en rekke fjell og daler å utforske – perfekt for den oppdagelseslystne. Du kan til og med finne et par svevende øyer her, noe som kunne fungert ypperlig som hemmelig baser. Hvis vi bare kunne nådd opp dit, da!

SEED-NAVN: INFINITY