Minecraft

Bygg ditt eget pepperkakehus

 Å lage peppekakehus hører med til jula. Hvorfor ikke bygge ett i Minecraft? Du kan bygge et søtt lite hus, eller en gigantisk pepperkakeborg. I Minecraft har du alle muligheter, det er bare å sette i gang!

Nissefjes i minecraft stil
Nissefjes i minecraft stil
STEG 1

Begynn med å finne deg et godt sted å bygge. Du kan jo for eksempel se etter en fin liten skog eller en flott isdekket sjø, der du kan lage skikkelig julestemning. Så er det bare å flate ut området og lage en grunnmur. Mørke eikeplanker passer godt som gulv, og de kan også minne litt om sjokolade? Deretter kan du begynne å bygge vegger av oransje leire, og du kan gjøre huset ditt så stort eller lite som du vil.

STEG 2

Nå er det på tide å bygge selve huskonstruksjonen, og det er viktig at forsiden og baksiden er like, slik at taket passer skikkelig. Hvem er det vel som vil ha et skjevt tak? Deretter er det bare å slå ut hull til vinduer og dører. Og hva skal du gjøre med alle «pepperkakebitene» du fjerner? Spise dem selvfølgelig!

Forrige avsnitt

1 / 2

Neste avsnitt
Minecraft pepperkakehus
Minecraft pepperkakehus

Ønsker du å lese hele artikkelen?

Ved å logge inn får du full tilgang til artikkelen, samt Lærerrommet med engasjerende læringsstier og oppgaver du kan bruke i undervisningen.

Logg inn med Feide

Ønsker du å prøve ut fullversjonen av Skolerom?
Kontakt oss her!