Hva er egentlig sex? med Tuva og Trine:

«Sexbobla»

Det er fort gjort å tenke at sex er penis i vagina, men sex kan foregå på mange ulike måter. Det kan kjennes godt å bli tatt på flere steder. Under sex kan beføling av brystvorter, ører eller andre steder kjennes like godt som selve kjønnsorganet. I og med at sex starter i hodet, så er alt man gjør i den sexbobla på en måte sex. Penis i skjeden eller anus kan faktisk bare være en liten del av det å ha sex.

Alle liker forskjellige ting

Det går an å sammenligne forskjellige former for sex som forskjellige retter. Når sex vises på tv, så ser det ofte ut som en treretters. Det begynner med en liten forrett med klining og kyssing og sånn. Så kommer hovedretten, og da er  penisen inn i skjeden eller anus.

Mange tenker at det er dette som er retten man skal nyte lengst, så det skal vare en stund. Hovedretter skal ende i en dessert, som en orgasme, og den skal begge helst få akkurat samtidig. Så er de mette og fornøyde, og det er liksom malen på det ultimate samleie.

Virkeligheten er ikke alltid sånn

Men sånn er det jo sjeldent i virkeligheten. Det er jo ikke sånn at alle synes at hovedretten smaker best. Og så spiser vi i forskjellig tempo. Noen spiser fort, og du spiser kanskje sakte, og det betyr kanskje at den andre kommer til desserten mye tidligere enn deg. Da har den andre kanskje alt spist opp desserten og er klar for å gå, mens du fortsatt er på hovedretten som har blitt kald, og du får kanskje aldri dessert. Måltidet dere har delt kan uansett ha vært fint for begge to!

Forrige avsnitt

1 / 2

Neste avsnitt

Ønsker du å lese hele artikkelen?

Ved å logge inn får du full tilgang til artikkelen, samt Lærerrommet med engasjerende læringsstier og oppgaver du kan bruke i undervisningen.

Logg inn med Feide

Ønsker du å prøve ut fullversjonen av Skolerom?
Kontakt oss her!