20. april–20. mai

 

Bli med Skolerom på Lesereisen 2022! 

Skolerom er stolt sponsor av Lesereisen 2022, en nasjonal lesekonkurranse for 1.–7. trinn! Hos oss finner du fiks ferdige opplegg for klassekonkurransen, klare til bruk i dag. Alt er gratis, og de som fullfører er med i trekningen av spennende premier!

Læringsstier i temakofferter

På Skolerom får du tilgang til undervisningsopplegg og lesestoff knyttet til Lesereisens temakofferter Ekspedisjon Villmark og Vår indre reise. Dere velger selv hvilke aktiviteter dere vil gjennomføre med klassen og hvor mye dere vil legge i hver aktivitet. Alle som gjennomfører én eller flere aktiviteter er med i trekningen av premier.

Åpne for alle!

Vår indre reise     Ekspedisjon villmark

Skal vi besøke din skole?

Lesereisen skal turnere hele skole-Norge fra Agder til Finnmark med Lesereisebilen. Skolene vi kjører innom får et eget sett med Tenkebokser. Boksen inneholder 70 samtalestartere og tenkeeksperimenter innen bærekraftig utvikling – med utgangspunkt i kunnskapsgrunnlaget i våre skoleartikler.
Skal vi besøke skolen din? 🤩

Meld din interesse på Facebook!

Meld på klassen din!

I klassekonkurransen kan man lese hva som helst, og man trenger ikke å registrere det som leses. Meld på din klasse eller hele trinnet her innen påske. For leseoppdrag og læringsstier på Skolerom kreves ikke Feide-pålogging.

Påmelding

Les mer i vårt artikkelbibliotek!

Tre skoleelever sitter ved tre PC-er med blå frakker og VR-briller.

Den norske teknologireisen

Mennesker på flukt

Gisle A. Gjevestad Agledahl

Hva brenner du for, Gisle?

Klassisk propaganda fra krigshistorien

Ord og bilder som våpen

Vindemøller i solnedgang

Fornybart eller ikke-fornybart?

Putins propaganda

Pinnebrødet – skogens pizza

Bli en mester på bål